Nobø gir varme til Godsethytta

Godsethytta

Godsethytta er et samarbeidsprosjekt og er bygget av Diabas og Strømsgodsets samarbeidspartnere. Overskuddet av hyttesalget går uavkortet til Strømsgodset.

Hytta ligger i naturskjønne omgivelser på Søtlifjell Hyttegrend, ca. 2,5 time utenfor Oslo.
Godsethytta er innholdsrik, innehar en høy standard og kvalitet har vært viktig i hele byggeprosessen.

Vårt bidrag til prosjektet
For oss var det en selvfølge å bli med på et så spennende prosjekt som dette når vi fikk forespørsel om å bidra. 
Med Nobø Energy Control og vår lange erfaring innen elektrisk oppvarming er også våre produkter et godt valg til hytta.

Erfaringer med Nobø gjort av Gjerberg Elektro AS underveis
Gjerberg Elektro AS valgte Nobø som leverandør til prosjektet, siden Nobø har en totalpakke de ønsket å prøve ut.

Lars Karlsen jobber som prosjektleder og montør for Gjerberg Elektro AS. Han har hatt ansvaret for det elektriske på Godsethytta, og har vært delaktig i prosjektet fra oppstart og frem til ferdigstilling av hytta. Lars har ikke erfaring med produktene fra Nobø fra tidligere, og ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å montere og sette opp. Han synes brukervennligheten var godt ivaretatt og at designet på produktene var lekkert.

Som prosjektleder og montør har Lars lang fartstid med hytteprosjekter og sier det er stor etterspørsel av produkter som «ring hytta varm». Selv uten innlagt internett satt han enkelt opp Nobø Energy Control med 4G router og dermed sikret han samtidig at hele familien fikk internett på hytta. Med en slik løsning får hytteeieren mulighet til å styre varmen på hytta hjemmefra. Nobø har en egen app, Nobø Energy Control-app, som også har et brukervennlig grensesnitt.

For Lars er det en selvfølge at det er kunden som bestemmer hvilke produkter de ønsker, men han har en god opplevelse av Nobø-produktene og kan godt anbefale dette til sine kunder videre.

 

Dette er Nobø-produktene som har blitt benyttet på Godsethytta 

Testvinnende panelovner
I hvert soverom er det montert opp en Nobø Top panelovn med Clip On Glass og en kontrollenhet. 
Nobø Top er kvalitetsovner spesielt utviklet for det røffe klimaet i Norge. Med markedets mest stabile termostat gir panelovnene god komfort uansett vær og vind,og når det ikke er behov for varme er standbyeffekten på under 0,5W. Dette gjør panelovnene mer energieffektive og økonomiske. Sammen med våre kontrollenheter og HUB er denne ovnen kåret til testvinner av tek.no, senhøsten 2018.

Panelovnene har i seg selv en lekker design, og med antrasittgrå Clip On Glass passer de elegant inn i Godsethyttas øvrige designuttrykk. På hemsen er det montert en Nobø Top listovn, som krever mindre veggplass enn våre større panelovner.

soveromsbilde fra Godsethytta med Nobø Top

Kontrollenheten Nobø NCU 2R
Nobø NCU 2R som er koblet til panelovnene, har både en radioenhet for fjernstyring av varmen og mulighet for lokal styring om du vil justere temperaturen på stedet. Kontrollenhetene kobles enkelt opp mot Nobø HUB som er hjerte til Nobø Energy Control. 

Den nye generasjonen gulvtermostater
Sammen med kontrollenhetene til panelovnene er også gulvvarmen knyttet opp mot en termostat fra Nobø, NTB 2R, som er en av markedets mest brukervennlige termostater med sitt lettleste display og sine smarte detaljer. Gulvtermostaten kan også enkelt kobles opp som en del av Nobø Energy Control.

Spar strøm med Nobø Hub 
For å få maksimal utnyttelse av produktene fra Nobø knyttes alt sammen trådløst i Nobø Hub. Dette er hjerte i Nobøkonseptet og varmestyringssystemet Nobø Energy Control, hvor du kan styre både panelovner og gulvvarme enkelt via en app og «ringe hytta varm». Nobø Hub er laget for å spare penger og det skal ikke gå utover hyttekomforten.

Stua i Godsethytta

Har du lyst til å se produktene ferdig montert og i bruk er det fortsatt mulig å avtale visning på Godsethytta. Se prospektet her.