Nobø Energy Control – et perfekt varmestyringssystem

Varmestyringssystem via appen Nobø Energy Control

Det er fremtidsrettet å tenke energieffektivt når det kommer til hus og varme. Vi i Nobø har utviklet markedets beste varmestyringssystem – via appen Nobø Energy Control. 

Nobø er markedsleder i Norge når det kommer til energieffektive produkter og tjenester. Vi leverer produkter som gir elektrisk varme til hjemmet ditt eller til hytta. Hovedsakelig består produktene av panelovner og gulvvarme, men selve kjernen er Nobø Hub som knytter alle de elektriske apparatene trådløst sammen i et økosystem. Og med appen Nobø Energy Control styrer du all varme fra din mobil, og unngår unødvendig strømforbruk.

5 grunner til å velge smart varmestyring
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control
Oppsett av ukesprogram i appen Nobø Energy Control

Hvorfor skaffe deg appen – Nobø Energy Control?

Når du skal velge et varmestyringssystem til hjemmet ditt eller på hytta, er brukervennlighet en av de viktigste kriteriene. På tek.no ble Nobø sine smarte panelovner kåret til best i test, og det takket være Nobø Energy Control sin genuine og enkle app som alle i familien kan bruke.

­– Utviklerne bak appen har hele veien jobbet ut ifra at appen skal kunne brukes av alle i familien, forteller Arne Hoseth, produktsjef i Nobø. I appen setter du opp ulike soner og definerer et fast ukesprogram etter hvordan du bruker huset eller hytta di. Eksempelvis senkes temperaturen om natten, og når du står opp er rommene du bruker gode og varme. Om du ønsker endringer, så er det like enkelt å overstyre det fastsatte ukesprogrammet, som hvis du for eksempel spontant ønsker å dra på hytta di.

– Ja, når tek.no skriver at vårt ukesprogram er umulig å misforstå og at de tror de mest teknofobe brukerne vil få dette til, da har vi lyktes, forteller Arne Hoseth smilende. Vi tenker hele veien, hva er best for kunden. Som for eksempel, har du elektrisk gulvvarme fra før, kan du ved å koble til Nobø NTB 2R gulvvarmetermostat også knytte dette opp mot systemet. Dette vil en godkjent elektriker kunne hjelpe deg med, og du kan styre all varme rett fra mobilen din via appen Nobø Energy Control.

Varmestyringssystem - Nobø Energy Control

Ønsker du å skaffe deg Nobø Energy Control hjemme eller på hytta? Her kan du lese mer om løsningen.