Nobøkonseptet

En komplett løsning for smart varmestyring

Hva er Nobøkonseptet?

Nobøkonseptet er et økosystem for elektrisk varme utviklet for å gi deg full kontroll over ditt hjem. Våre velkjente panelovner, et bredt utvalg av gulvvarme, smarte termostater og tilbehør som Sense vinduskontakt jobber sammen for å spare strøm og penger uten å gå på kompromiss med komfort.

Med Nobø Hub inngår dine Nobøprodukter i et testvinnende varmesystem der disse jobber sammen, gjør det enkelt å sette opp varmeprogrammer og gjør fjernkontroll til en lek. Alt er tilgjengelig på dine fingertupper med appen Nobø Energy Control.

Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.
Med Nobø Energy Control på din mobiltelefon eller tablet har du full kontroll på ditt hjem.

Styr dine enheter

Nobø Energy Control appen lar deg sette varmeprogrammer og styre varmen i hjemmet ditt rett fra din mobiltelefon eller tablet.

Nobø – lederen innen varmeteknologi

Nobø panelovner er best i test i tek.no sin store test av smarte panelovner. Med en over 100 år lang historie og over 20 millioner solgte panelovner er Nobø den ledende innovatøren innen elektrisk varme og varmestyring.

Med Nobøkonseptet er ditt hjem og din elvarme online og alle elementene spiller sømløst på lag. For Nobø er måten varmen styres på like viktig som kvaliteten på produktene, derfor er appen Nobø Energy Control enkel å bruke med intuitive menyer for å sette opp varmeprogrammer og å overstyre systemet. Med smart varmestyring fra Nobø kan du spare opptil 25% på dine oppvarmingskostnader med for eksempel nattsenking og sonestyring samtidig som rommene du bruker er varme og komfortable.

Fjernstyring av hjem eller fritidsbolig via internett er enkelt og gir en enestående fleksibilitet. På vei hjem fra jobb etter lunch? Avbryt ukesprogrammet og sett på varmen i appen. Plutselig rom for en impulstur på hytta i helgen? Ikke noe problem, bruk appen og skru på varmen i hele hytta eller i de sonene du selv velger. I motsetning til noen rene Wifiløsninger fungerer ukesprogrammet i Nobø Hub selv om internett er nede.

Full kontroll med testvinnende produkter

Det testvinnende varmesystemet Nobø Energy Control kobler panelovner og gulvvarme bedre enn noen gang tidligere. Likevel har Nobø sørget for at du har full kontroll også uten mobiltelefonen eller nettbrettet. Med gulvtermostaten NTB-2R, overstyringsbryteren Switch eller direkte på panelovner med NCU 2R radioenhet overstyrer du enkelt sonene enheten er tilknyttet. Andre enheter tilknyttet samme sone vil automatisk synkronisere til samme innstilling.

Nobøkonseptet gir deg kontrollen.