Gulvvarmeproduktene fra Nobø er familievennlige, rene produkter som leverer komfortabel og vedlikeholdsfri varme.

 

Gulvvarme

Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC
Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC
Bad med dusj og varmekabler fra Nobø NUC

Moderne gulvvarmeteknologi

Gulvvarmeproduktene fra Nobø er familievennlige, rene produkter som leverer komfortabel og vedlikeholdsfri varme. Bransjelederen Nobø har solgt mer enn 20 millioner panelovner og er et av bransjens mest veletablerte navn. Du kan stole på at Nobø leverer den samme høye kvaliteten i gulvet som på veggen.

Gulvvarme er usynlig og krever ingen vedlikehold. Derfor gir vi hele 20 års garanti på Nobø gulvvarme.

Et produkt for ethvert behov

Nobø leverer gulvvarme for en rekke ulike gulv og bruksområder. NUM varmekabelmatter er ideelt i rom som bad, kjøkken, stue, kjellere og lignende støpte gulv. NUF varmefolie brukes kun i tørre installasjoner som parkett og laminat og trenger ingen støp. NUC varmekabler brukes gjerne i samme type støpte gulv som NUM, men gir ekstra fleksibilitet rundt avløp og i uregelmessig formede gulv. Kabelen kan også brukes utendørs i trapper, gangveier og ramper.

Bruk gulvvarmetermostaten NTB-2R for å styre dine gulv i den intuitive appen Nobø Energy Control og som en del av Nobøkonseptet. NTB-2R har både lokal kontroll og appstyring og du setter enkelt varmeprogrammer i app.

Nobø har mer enn 100 års historie og som alltid skal du være sikker på at våre produkter er trygge, komfortable og utviklet for røft norsk klima når du velger Nobø.