Styringsenheter i Nobøkonseptet

Testvinnende varmestyring med smarte enheter

Nobø Hub

I Nobøkonseptet inngår en rekke smarte enheter i et økosystem som er enkelt å bruke og er laget for å spare strøm uten å gå på kompromiss med komfort. Nobø Hub er hjertet i systemet og styrer panelovner og gulvvarme, samt kommuniserer trådløst med Nobø Sense og Switch så du enkelt kan styre ditt hjem.

 

Nobø Switch

Det er enkelt for alle familiemedlemmer å sette ukeprogram eller overstyre systemet i appen Nobø Energy Control. Med overstyringsbryteren Switch på veggen er det lett å endre modus på sonen du befinner deg i også uten app. Switch kommuniserer trådløst med Nobø Hub og gir deg også romtemperatur i app for området der den er montert.

Les mer

Sense_noBG
Sense_noBG
Sense_noBG

Nobø Sense

En panelovn er ofte montert under vinduet i et rom, det betyr at når du lufter rommet vil den kalde luften treffe ovnen og den vil pøse på med varme for å kompensere for dette. Ved å montere vår smarte vindussensor Sense på vinduet unngår du å bruke ekstra, unødvendig strøm på dette. Sense sender et signal til panelovnen og de andre varmekildene i samme sone som setter disse i frostsikringsmodus mens du lufter. På denne måten unngår du å fyre for kråka når du eller noen andre i familien åpner vinduet.

 

Nobø NTB-2R

Gulvvarmetermostaten NTB-2R er blant markedets mest brukervennlige og lar deg styre gulvvarme både i app og direkte på veggen. Det lettleste displayet gir deg enkelt oversikt og NTB-2R er tilgjengelig i både hvit og sort for å passe de fleste interiørdesign.

Les mer

NCU trådløse kontrollenheter

Våre kontrollenheter for panelovner med radioenhet NCU 2R, NCU 1R og NCU ER passer både Nobø Top og Nobø Front. Velg en av disse enhetene for å gjøre dine panelovner til en del av markedets beste system for elektrisk varmestyring.

NCU-2R

 

NCU-1R

 

NCU-ER

 

Nobø Energy Control App

Sett varmeprogrammer, styr soner og varmen i ditt hjem direkte på din mobiltelefon eller tablet.

Les mer